Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ідеальний шторм

Рік:
Ор. назва:
The Perfect Storm
Країна:
США
Режисер:
Вольфганґ Петерсен
Тривалість:
02:10:43
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Реальна історія рибалок сповнена трагічності і співчуття. Їх єдиний дохід - це продаж риби, але хороший улов - рідкість. У плаванні вони рибалять добу безперервно, щоб забезпечити свої сім'ї. Нерідко доводиться навіть ризикувати власним життям. І ця небезпечна професія навіть при належній віддачі залишається найприбутковішою. Коли улов дійсно невеликий, зневірені рибалки завжди готові відправитися в небезпечну експедицію за новою здобиччю, продаж якої зможе забезпечити їх сім'ї деякий час без злиднів.
Капітан одного з рибальських кораблів підраховує улов і розуміє, що цього дійсно мало. Тому після прибуття до берега він пропонує через кілька днів відправитися на небезпечну експедицію в рибні місця. Звісно ж, всі погоджуються. Прибувши на вибране місце, рибалки починають займатися своїм промислом, але раптово ламається морозильна камера. Коли спроби екстреного ремонту не увінчалися успіхом, рибалкам довелося терміново відпливати назад, щоб зберегти хоч якийсь улов. Але на зворотній дорозі вони потрапляють в шторм, викликаний ураганом «Грейс». Залишається лише одне: зрозуміти, чому шторм стає для рибалок ідеальним.


Фільм-катастрофа "Ідеальний шторм" заснований на реальних подіях, що відбулися з рибальським судном Андреа Гейл під час урагану Грейс біля узбережжя Америки. Не щастить населенню США - частенько вони страждають від ураганів, смерчів і землетрусів, а води Атлантичного океану таять в собі велику небезпеку. Герої фільму живуть в невеликому містечку на березі океану, де основною роботою населення є рибна ловля, за рахунок якої вони і живуть. Капітан рибальського судна Андреа Гейл Біллі Тайн пропонує команді знову відправиться за уловом, після невдалого ходу, який не приніс жодної рибки.
Не встигнувши відпочити і поспілкуватися з рідними і близькими, члени екіпажу збираються в дорогу, адже кожен хоче заробити грошей. Дійшовши до місця проживання великої риби, екіпаж зміг зробити хороший улов, але повернутися додому зможуть не всі. На узбережжі лютує ураган який переміщається в океан і піднімає найсильніший шторм. Тепер, щоб дістатися до своїх рідних і улюблених, команді моряків потрібно пройти через безліч випробувань, але найважчим буде ідеальний шторм. ©Kino4ua Ідеальний шторм 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?