Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Твін Пікс (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Twin Peaks
Країна:
США
Режисер:
Девід Лінч, Марк Фрост
Тривалість:
00:47:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1 (s1-2), Стругачка (s3)
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У невеликому американському місті відбувається трагедія, яка миттєво вносить хаос в розмірене життя людей. На пляжі знаходять труп місцевої старшокласниці Лори. Шериф який почав розслідувати справу звертається за допомогою до ФБР. На такий крок чоловік вирішується через обставини справи, які переконують його, що сталося вбивство. Його припущення підтверджує агент Купер, який прибув в Твін Пікс. Знайомлячись з доказами, він знаходить докази того, що злочин пов'язаний зі справою, яку він розслідував в минулому. На такі думки агента наштовхують частки паперу, знайдені під нігтями Лори. Рік тому чоловік виявив такий ж папір під нігтями жертви іншого вбивства. Розуміючи, що в обох злочинах може бути замішаний один чоловік, Купер починає діяти вкрай обережно. Тим часом шериф який викликав його, починає підозрювати Боббі - коханого загиблої. Поліцейський заарештовує хлопця. Головний герой не вірить у винність старшокласника, але приєднується до допиту. ©Kino4ua Твін Пікс (1, 2, 3 сезон) 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.8
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?