Kino4ua.com
R

Імла

Рік:
Ор. назва:
The Mist
Країна:
США
Режисер:
Френк Дарабонт, Стівен Кінг
Тривалість:
02:05:59
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У невеликому американському містечку відбувається сильна буря, після чого багато будинків піддаються руйнуванню, що стурбувало місцеве населення. Художник Девід і його дружина помічають насичений яскраво білий туман, який розтягнувся по всій поверхні озера. Списавши це на природну аномалію, чоловік разом з сином відправляються в магазин за будівельними товарами. У магазині вони помічають, що військові з секретної бази не на жарт сполошилися і проявляють активний інтерес до бурі що трапилася. Раптом увагу відвідувачів торгової будівлі привертає дивний чоловік, який попереджає всіх про небезпеку, що ховається в дивному тумані. Справжня паніка охоплює людей, коли інший чоловік вибігає з магазину прямо в зловісну імлу і чуються його несамовиті крики про допомогу. Видимість через туман стає все гірше і гірше, тому натовп вирішує перечекати небезпеку всередині приміщення. Незабаром стає ясно, що імла приховує невидимих потвор, які огорнули своїми щупальцями все місто. Ласим шматочком для них стають люди, що сховалися в будівлі, і вони всіма силами намагаються проникнути туди. Скептиків залишається все менше і лише той, хто не побоїться подивитися в очі жахливим монстрам, може розраховувати на порятунок ... ©Kino4ua Імла 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?