Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Хто твоя бабця, чуваче?!

Рік:
Ор. назва:
Cest quoi cette mamie
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Габріель Жюльєн-Лаферьє
Тривалість:
01:39:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | iTunes
Захоплюючий фільм познайомить глядачів з історією про веселу і життєрадісну представницю жіночої статі, яка була вже в пенсійному віці, ось тільки не дивлячись на цей факт, вона все одно знаходилася думками в підлітковому періоді. Виховувати своїх рідних онуків, різна пенсійна метушня - все це було далеко не про неї. Вона найбільше на світі любила екстремальний вид спорту, їй подобалося шокувати людей незвичайним темпераментом, а також підступними жартами. В один прекрасний день до неї в гості вирішив приїхати один з її семи онуків - молода людина на ім'я Гулівер. Але йому було дуже нудно з родичкою, тому що жінка завжди займалася виключно собою, у бабусі все було за розкладом, який вона склала давно.

Наприклад, головна героїня любила говорити, що з двох до п'яти годин, вона найчастіше любить випивати алкогольні напої. Ясна річ, що внук був в шоці, тому до нього на допомогу вирішили приїхати інші внуки веселої бабусі. Приїхавши в будинок, який був розташований на Лазурному березі, молоді люди були здивовані видом, а також способом життя своєї родички. Вона почала дозволяти їм все те, що було заборонено у будинку. Навіть в нічний клуб, бабуся проводжала онуків, дивуючи охоронців своїми витівками. І ще - вона нікому не дозволяла називати її бабусею. ©Kino4ua Хто твоя бабця, чуваче?! 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?