Kino4ua.com
R

Вілсон

Рік:
Ор. назва:
Wilson
Країна:
США
Режисер:
Крейг Джонсон
Тривалість:
01:34:43
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Синема УС
Життя настільки несправедлива до головного героя, що йому залишається лише співчувати. Одного разу з Вілсоном відбувається чергова трагічна подія - гине його батько. Залишившись без рідних, чоловік відчуває себе настільки самотнім, що починає ненавидіти себе за фобію, що не дозволяє спілкуватися з іншими людьми. Щоб скрасити сумовите існування, Вілсон щодня проводить час з собаками. Добрі істоти не зраджували його, що і дозволяє чоловікові любити їх по-справжньому. Незабаром герой усвідомлює: не спілкуючись з людьми, він так і залишиться на самоті. Піддавшись непоясненому пориву, він вирішує розшукати дівчину, в яку був закоханий ще будучи двадцятирічним хлопцем. Дивно, але йому вдається досягти поставленої мети. Більш того, Вілсон дізнається, що кохана весь цей час виховувала його дочку. Зараз їй вже сімнадцять років. На батька що несподівано з'явився вона не реагує, що цілком зрозуміло, адже дівчина бачить його вперше. Герой прекрасно розуміє почуття доньки, але навіть в такій ситуації він по-справжньому щасливий. Однак, щоб все завершилося успішно, Вілсону належить стати більш відкритим. ©Kino4ua Вілсон 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?