Kino4ua.com
NC-17

Дикун

Рік:
Ор. назва:
Gauguin - Voyage de Tahiti
Країна:
Франція
Режисер:
Едуард Делюк
Тривалість:
01:42:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой кінострічки - один з тих нещасних, але талановитих творців, які при житті не знайшли визнання сучасників. Вельми іронічно, з огляду на той факт, що зараз картини Поля Гогена стоять десятки, а то і сотні мільйонів доларів! В цілому події драматичної біографії «Дикун» охоплюють десять останніх років життя майстра. На початку оповідання герой постає перед нами людиною, втомленим від виснажливого і метушливого життя в суспільстві, цивілізованість якого він завжди вважав удаваною. Єдина радість в житті схильного до авантюр мрійника - це не дружина і навіть не діти, а живопис. Поль, який ніколи не навчався секретам майстерності створює добротні картини, які, втім, не викликають ажіотажу серед паризьких шанувальників мистецтва. Купують їх лише кілька знайомих Гогена, що роблять це скоріше з поваги. Розуміючи, що в Парижі щастя годі й шукати, герой раптово вирішує піддатися своїм таємним бажанням. Попрощавшись з сім'єю, Поль відправляється в пошуках натхнення на Таїті, вважаючи це своєрідною даниною пам'яті матері, з якою він провів дитинство в Перу. Прибувши в невинно чистий природний куточок, чоловік несподівано для себе знаходить справжню любов - дівчину на ім'я Техура, яка стає його музою. ©Kino4ua Дикун 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?