Kino4ua.com
PG-13

Лара Крофт: Розкрадачка гробниць

Рік:
Ор. назва:
Lara Croft: Tomb Raider
Країна:
США, Великобританія, Японія, Німеччина
Режисер:
Саймон Вест
Тривалість:
01:40:58
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Археолог і авантюристка Лара Крофт виявляється в єгипетській гробниці і вступає з роботом в сутичку за карту пам'яті. Обеззброївши машину-вбивцю, вона змінює закладену в нього програму. У наступну секунду з'ясовується, що компаньйон Лари, Брайс, просто відчував свою розробку, робота SIMON, і вся дія в дійсності розгорталася в родовому маєтку Крофт. Після цього сюжет кінострічки «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць» розповідає нам про події в Венеції, де проходять збори Иллюминатов, які мають намір отримати дві частини загадкового артефакту. Зробити це необхідно в найкоротший термін, адже сьогодні почалася Сизигія - Парад планет, що трапляється раз в 5000 років і завершується сонячним затемненням. Член Ради Иллюминатов Манфред Пауелл запевняє присутніх, що розшукає артефакт, хоча не має уявлення про те, з чого починати пошуки. Тієї ж ночі, через кілька років після зникнення свого батька, Лара бачить його уві сні. Він повідомляє їй про Парад планет і якийсь «трикутник Світу», а вранці вона знаходить схованку зі старовинними годинами, які починають тікати після їх виявлення. Брайс, обстеживши знахідку, заявляє, що всередині є якийсь пристрій. Лара намагається дізнатися що-небудь про цей годинник і випадково виходить на Пауелла. В результаті їх зустрічі на маєток Крофт нападає загін Коммандос, який забирає її знахідку. На наступний день Лара натикається на лист свого батька, в якому пояснюється, що годинник є ключем, що дозволяє виявити дві половинки артефакту «Трикутника Світу». Він просить знайти і знищити їх перш, ніж вони потраплять в руки Иллюминатов ... ©Kino4ua Лара Крофт: Розкрадачка гробниць 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?