Kino4ua.com
NC-17

Сарана

Рік:
Ор. назва:
Саранча
Країна:
Росія
Режисер:
Єгор Баранов
Тривалість:
01:58:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Не требуется
В основу сюжету лягла фатальна зустріч двох абсолютно різних молодих людей, Артема і Лери. Артем - простий провінційний хлопець, який звик все своє свідоме життя старанно працювати, розбавляючи суворі сірі будні складанням віршів. Лера - багата дівчина зі столиці, яка звикла до розкоші і розв'язного життя, що знаходиться під чуйною опікою батьків, які, піклуючись про улюбленої дочки, самостійно планують її майбутнє благополуччя. Звичайний курортний роман розпалює між нашими героями трепетний вогник любові, який вмить обернувся спопеляючим полум'ям пристрасті. Але батьки Лери, стають проти близьких стосунків дочки з простолюдином, змушують її поїхати назад в Москву, де видають дівчину заміж за заможного бізнесмена, що є хорошим другом батька. Артем, в свою чергу, на зло їй одружується з багатою дамою, яка набагато старше нього за віком. Але навіть ці події не змогли заглушити в наших героях божевільну неприборкану пристрасть один до одного, що спалахнула з ще більшою силою. Дуже скоро почуття що вийшли з-під контролю призводять до страшних трагічних наслідків. ©Kino4ua Сарана 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олександр
    Олександр
    11 липня 2020 21:36
    + +2 -
    Приберіть це російське лайно з категорії "Вітчизняні фільми". Україна це не росія
  2. Прибулий Віктор
    Прибулий Віктор
    25 квітня 2020 04:31
    + +2 -
    Чому тут в рубриці вітчизняних фільмів є багато іноземних? Ви вважаєте російські фільми своїми відчизняними? Це ідеологія окупаційної влади,у вас почалася і йде війна на Донбасі де в основі подій була і є ця ідеологія. В рубриці " вітчизняні" мають бути тільки ваші фільми а не виробництва "Росія"
    1. Істина
      Істина
      16 липня 2020 21:58
      + +1 -
      Тому що тут присутня "ватна" адміністрація, ніякі аргументи не змінять їхні світогляди"руцькага міра"
      На великий жаль, на майже всіх подібних сайтах така ситуація,щей з купою кацапських коментарів...