Kino4ua.com
R

Агора

Рік:
Ор. назва:
Agora
Країна:
Іспанія, Мальта, Болгарія
Режисер:
Алехандро Аменабар
Тривалість:
02:06:32
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Розкол Римської імперії припав на стик двох століть - IV і V ст. нашої ери. Саме в той нелегкі і смутні часи в єгипетському місті Александрія жила Гіпатія - головна героїня картини. Це була мудра і розсудлива жінка, якою захоплювалися всі місцеві жителі: від рабів до правителів. До неї зверталися за порадами, люди займали чергу, щоб вчитися у Гипатії. Блискучі знання в математиці і астрономії виділяли її серед інших мудреців, але незабаром слава великого вченого обернулася для нашої героїні справжньою трагедією ... У фільмі «Агора» Гипатії доведеться прийняти кілька болісних рішень. Серце і душа її, що розриваються від почуттів відразу до двох чоловіків - правителю міста Оресту і колишньому рабу на ім'я Давус - в сум'ятті не можуть знайти спокою, а розум відкидає наказ єпископа відмовитися від науки. У той час як Орест в усьому схилявся перед коханою, Давус мучився від важкого вибору: залишитися з пані або стати на бік християнського руху.
Незабаром християни розгромили священну Олександрійську бібліотеку, знищивши рідкісні екземпляри наукових робіт. Відчувши смак влади, єпископ Кирило поставив Гипатії ультиматум, змушуючи її залишити викладацьку діяльність. Однак жінка не послухалася, не в силах зрадити власнім ідеалам. І чим завзятіше ставали релігійні битви, тим трагічніше здавалося майбутнє Гипатії. ©Kino4ua Агора 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?