Kino4ua.com
480p
G

Качині історії (1 - 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
DuckTales
Країна:
США
Режисер:
Девід Блок
Тривалість:
00:22:42
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультимільйонер Скрудж Макдак живе разом зі своїми онучатими племінниками-бешкетниками Біллі, Віллі і Діллі. Ця весела качина сімейка постійно потрапляє в халепи завдяки дядечкові Скруджe, а племінники допомагають йому справитися з проблемами.

Хлопчаки жили зі своїм дядьком Дональдом Даком, але у нього виникли справи і Дональд залишає їх на піклування Скруджа. Живуть вони у величезному будинку дядечка, в якому також мешкають няня місіс Клювдія разом зі своєю онукою уточкой Поночкою і дворецьким Дакфордом.

Скрудж володіє великими статками, яке він зберігає у великому сейфі. Звісно, такий куш - ласий шматочок для великої кількості лиходіїв. Раз по раз Скруджу доводиться захищати свої безцінні скарби від зазіхань. Також у великій небезпеці перебуває Перший Гривеник Скруджа, багато хто вважає, що саме в ньому полягає секрет заробітку і успіху.

Ось і доводиться мультимільйонерові Скруджу боротися з аферистами «Братами Гавс», зі злою чарівницею Магікой де Гіпсон і багатієм Флінтхартом Гломгольдом, який мріє стати найбагатшим в світі. Але у Скруджа, не дивлячись на його скупість і жорсткість в справах, безліч друзів, які завжди прийдуть на допомогу, мультсеріал покаже їх неймовірні пригоди. ©Kino4ua Качині історії (1 - 4 сезон) 1987 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb8.1
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим
    Максим
    8 червня 2022 22:32
    + +2 -
    Дякую що так швидко добавили торент файли.Перший раз зустрів сайт що настільки швидко реагує на якісь недоліки в роботі.Ви супер !!!
  2. Максим
    Максим
    7 червня 2022 20:11
    + +3 -
    Доброго вечора Коли можна буде скачати мультесеріал - качині історії українською ?
    1. Kino4ua
      7 червня 2022 23:41
      + 0 -
      Додали торрент. Дякуємо що повідомили
      1. Максим
        Максим
        8 червня 2022 09:37
        + +1 -
        Дякую за те що добавили торент,але чомусь можна скачати лише перший сезон.
        1. Kino4ua
          8 червня 2022 22:35
          + +1 -
          Нема за що. Повертайтеся частіше ))