Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Король Лев: Тімон і Пумба (1 - 8 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Timon & Pumbaa
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Робертс
Тривалість:
00:22:42
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія LeDoyen
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
"Акуна Матата!" О, скільки людей на всьому білому світі знають, що означає ця незрозуміла фраза. Відразу згадується тепле дитинство і мультики Уолта Діснея, герої яких стали для нас усіх кращими друзями, а тепер можуть стати такими ж друзями для сучасних дітей.

Ну хто не пам'ятає знамениту парочку - Тімона і Пумби, сурикатів і кабана бородавочника, нерозлучних друзів, готових стати один за одного горою.

Нашим звірам ніколи не буває нудно, вони завжди щасливі удвох, їм завжди неймовірно весело і цікаво разом.

Але не варто забувати, що там, де живуть Тімон і Пумба повно інших, часом, небезпечних тварин, тому нашим улюбленим героям ніяк не уникнути пригод, які часом стають просто небезпечними. Але наша улюблена парочка завжди знайде вихід з будь-якої ситуації і знову заспіває свою життєстверджуючу пісеньку.

До речі кажучи, варто пам'ятати, що популярність свою Тімон і Пумба отримали в іншому мультфільмі, над яким плакали мільйони людей, під назвою «Король Лев». Тому, тим, хто знайомий з цим мультфільмом, знає і любить його героїв, відомих, як друзів Сімби, той обов'язково зацікавиться окремою історією пригод Тімона і Пумби. ©Kino4ua Король Лев: Тімон і Пумба (1 - 8 Сезон) 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
3+
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антуан
    Антуан
    26 вересня 2021 20:00
    + +1 -
    Прикро що 8 серія 6 сезону мультсеріалу Тімон і Пумба не дубльована під назвою Фотуна Капризна Дитина українським дубляжем а дубльована Фотуна Капризне Дитя ніби п'єса Джоан Роулінг Гаррі Поттер і Прокляте Дитя.