Kino4ua.com
480p
R

Моя кохана Діла (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dila Hanim
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Онур Тан
Тривалість:
01:40:51
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Багатоголосий
Даний телесеріал покаже нам історію ворожнечі двох досить таки впливових сімей: Селімоглу і Баразоглу.

А все почалося з невинною купівлі-продажу землі. Відносно недавно, Риза Селімоглу вирішив набути невелику ділянку землі, в той час, як глава сімейства Баразоглу Сеит - погодився продати цю землю. Ось тільки для завершення угоди він вирішив відправити свого молодшого сина - Ісхана, так як, старший син - Азер, зовсім не поділяв думку батька з приводу цього продажу.

До того ж, варто згадати про те, що не так давно, Азер викрав молодшу сестру Ризи, після чого він привіз її до себе додому. Більш того, між Азером і Ризой стався не тільки скандал, але і бійка, в результаті якої, вони стали справжніми ворогами ...

Але, зараз зовсім не про це. Давайте повернемося до угоди між цими двома сім'ями. Справа в тому, що під час операції відбулася досить таки жахлива подія, Азер вистрілив в Ризу, однак, так вийшло, що він випадковим чином потрапляє в Іхсана, після цього, Діла, яка в свою чергу, є дружиною вбитого клянеться помститися Азеру за смерть свого коханого чоловіка. ©Kino4ua Моя кохана Діла (1, 2 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?