Kino4ua.com
R

Таксі 3

Рік:
Ор. назва:
Taxi 3
Країна:
Франція
Режисер:
Жерар Кравчик
Тривалість:
01:24:43
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
У поліцейського Емільєна і таксиста Даніеля схожі проблеми в особистому житті, адже їх супутниці життя чекають дітей. Але дружина Емільєна, Петра, не знає, яким чином повідомити йому про це, а Лілі, наречена Даніеля, просто йде від улюбленого, звинувачуючи його в тому, що він приділяє їй мало уваги. Крім того, у Емільєна дуже складне завдання: він повинен зловити банду банківських грабіжників, переодягнутих в Дідів Морозів. Однак у невдалого служителя закону і його шефа комісара Жибера все йде не так, як треба. Поліцейський ледь не заарештовує свого боса, прийнявши його за злочинця, а сам Жибер потрапляє під дію чар чарівною китаянки-журналістки Кіу. Дівчині необхідно зробити репортаж про непрості будні марсельської поліції, тому, вгамувавши комісара розслаблюючим масажем, вона краде з його комп'ютера секретну інформацію. Тим часом епопея «Таксі 3» триває: Емільен разом з другом Даніелем знаходить грабіжників, але сам опиняється у них в полоні. Також з'ясовується, що Кіу має до них найбезпосередніший стосунок, проте чи дізнаються про це вчасно Жибер і його колеги - невідомо. Тепер все в руках Даніеля, який таємно стежить за китаянкою і намагається допомогти своєму замученому тортурами другу. ©Kino4ua Таксі 3 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?