Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Світ «Дикий Захід» (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Westworld
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Нолан, Річард Дж. Льюїс, Аманда Марсаліс, Крейг Вільям Макнейл
Тривалість:
1 серія: ~ 55:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | UATean (s1), НеЗупиняй (s2-3), DniproFilm (s4)
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Серіал переносить глядача в недалеке майбутнє, коли корпорація заробляє мільярди доларів, експлуатуючи надсучасних андроїдів. Зовні вони виглядають на сто відсотків як люди. У роботів грамотна мова, вони вміють взаємодіяти один з одним і вести практично повноцінний спосіб життя. Андроїд існують на певній території, яка для людей є своєрідним парком розваг. Атракціон називається «Світ Дикого Заходу». Андроїди припускають, що живуть в той час, коли не існує благ цивілізації, і вважають себе звичайними людьми. Є ковбої, злочинці, шерифи, маленькі села і мальовнича, але небезпечна природа. Неймовірні грошові суми були вкладені не тільки в створення роботів, але і в облаштування території. Потрапити на «Дикий Захід» можуть тільки багатії, так як квиток на атракціон коштує дуже дорого. Кожен, хто зміг його придбати, має право творити на Дикому Заході все, що забажає - грабувати і вбивати місцевих жителів, встановлювати свої порядки або просто вивчати територію. Атракціон працював ідеально до того моменту, поки андроїди не почали усвідомлювати, що вони всього лише механізми, створені людьми. За незрозумілих причин роботи починають мислити інакше, порушуючи принципи роботи вкладеної в них програми. Через це життя відвідувачів Дикого Заходу опиняється в небезпеці. ©Kino4ua Світ «Дикий Захід» (1 - 4 Сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?