Kino4ua.com
480p
R

Шлях чарівника (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Legend of the Seeker
Країна:
США, Нова Зеландія
Категорія:
Режисер:
Марк Біслі, Гарт Максвелл, Майкл Херст, Джонатан Бру, Кріс Мартін-Джонс
Тривалість:
00:43:32
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований, LostFilm, Піфагор
В якійсь чарівній країні, що розкинулася серед зачарованого лісу, живе юний Річард Сайфер. Іншого будинку він не знає: тут герою відомі всі таємні стежки, а дива природи як не можна більш близькі його серцю. Але одного разу доля закликає Сайфера, і ось тут починається легенда про Шукача. З народження доля Річарда була визначена: він повинен захистити світ від вселенського зла, втіленого в Даркене Рале - підступному чорному магу, самому могутньому чаклуну всіх трьох королівств. Сайфер зможе перемогти, якщо стане справжнім шукачем Істини. Однак цей шлях тернистий, тому юнакові доведеться пережити втрати і брати участь в безлічі битв. Але в дорозі герой буде не один. Віддані друзі - Келен Амнелл, спадкова сповідниця, що володіє чарами, і чарівник Зеддікус Зул Зоррендер - стануть його надійними соратниками в боротьбі з темрявою. Тепер Річарду не страшні найскладніші випробування і сила чорної і білої магії. Але чи зможе він перемогти Рала, адже підступний маг жадає підкорити собі світ мертвих і захопити Серединні землі? ©Kino4ua Шлях чарівника (1, 2 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?