Kino4ua.com
480p
R

Чи боїшся ти темряви? (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Are you afraid of the dark?
Країна:
США
Режисер:
Дін Ізраелайт
Тривалість:
00:22:41
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний
У центрі сюжету серіалу група підлітків, які вирішують створити таємне товариство, під назвою "Опівнічники". Члени цього клубу, збираючись по ночах біля вогнища, розповідають один одному страшні історії, кидаючи у вогонь, для більшої остраху, спеціальний порошок. У співтовариство проситься нова дівчина, на ім'я Рейчел. Вона, пройшовши обов'язковий іспит, в першу ж ніч розповідає жахливу історію про Карнавал Долі, де страшний монстр викрадає дітей і стирає пам'ять випадкових свідків. Яке ж було потрясіння слухачів, коли, на наступний день, вони виявили в місті карнавал, точнісінько, як у оповіданні. А звістка про зникнення хлопчика змушує панікувати .... ©Kino4ua Чи боїшся ти темряви? (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 1990-2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?