Kino4ua.com
NC-17

Судний день

Рік:
Ор. назва:
Doomsday
Країна:
США, Великобританія, ПАР, Німеччина
Режисер:
Ніл Маршалл
Тривалість:
01:44:37
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
У якийсь момент на території Англії поширюється один вкрай небезпечний вірус, який надалі отримав назву «жнець». Саме він став винуватцем ситуації, що розгорнулася в країні: померла величезна кількість простих людей. Зрозуміло, ніхто й гадки не має, як давати відсіч цьому недугу. Тому уряд вирішує приступити до дій! Без вжиття заходів не обходиться. Щоб надалі вірус не передавався від одних людей до інших, заражене населення поміщають в спеціальну зону. Навколо цього своєрідного поселення будується стіна, що стає кордоном як би декількох світів. Про цього самого «женця» здоровій людині тепер чути не доводиться, оскільки місцевість прихована від звичайних очей.

І все б нічого, але через три десятки років відбувається як би переродження вірусу, колись нібито зниклого з планети. Звичайно, залишати все на колишніх місцях не можна. І уряд, усвідомивши всю глобальність проблеми, вирішує відправити в зону зараження молодих людей, які представляють спецназ. На їх плечах лежить вкрай важкий тягар у вигляді відповідальності за знаходження виходу з ситуації, що склалася. Саме ці хлопці повинні зробити все можливе, щоб відкрився новий спосіб боротьби з недугою. ©Kino4ua Судний день 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. .юрій
    .юрій
    21 вересня 2021 14:40
    + 0 -
    хто таку хуйню знімає.скло в бетері топірцем пробити.їсти людей як стада корів ходять.жах просто яка тупість