Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Гордість і упередження (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Pride and Prejudice
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Саймон Ленгтон
Тривалість:
00:55:42
Переклад:
Українська мова СТБ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Розмірений побут сімейки Беннет був порушений приїздом до міста холостяка містера Бінглі. Цей чоловік придбав по сусідству маєток. Мати готова зробити все, щоб видати своїх дочок заміж, а тому була рада дізнатися, що холостяк зацікавився Джейн. Вона є старшою з п'яти сестер. Тільки через деякий час всі плани жінки впали, так як Бінглі, його сестри і кращий друг містер Дарсі поїхали в Лондон. Останній - ще більш завидний жених, але поводиться дуже зарозуміло.

Трохи згодом Джейн прийняла рішення відправитися за ними, щоб налагодити відносини з Бінглі, але зробити цього їй не вдається. На тлі цих подій в будинку її батьків з'явився містер Коллінз. Ця людина - родич її батька. Він є прямим спадкоємцем їх стану. У планах Коллінз одружитися на одній сестрі Беннет. Саме так йому порадила зробити покровителька леді Кетрін де Бер. Тільки його плани летять до біса, коли друга по старшинству сестра Ліззі дає йому відмову, вибравши лейтенанта Уікхема. ©Kino4ua Гордість і упередження (1 сезон) 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.8
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?