Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пристріли їх / Застрель їх

Рік:
Ор. назва:
Shoot 'Em Up
Країна:
США
Режисер:
Майкл Девіс
Тривалість:
01:26:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ICTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Сюжет бойовика оповідає про загадкового незнайомця Сміта, який, нічого не підозрюючи, їсть морквину і раптом вирішує врятувати жінку, яка потрапила в неприємності. Це і є початок божевільної історії. Поки головний герой розбирається з "негідниками", жінка, яку він вирішив врятувати, народжує дитину і вмирає. Але її чадо залишається живим, і Сміт разом зі своєю подругою-плутаниною Донною вирішують врятувати малюка. Фільм як геніальний, так і бездарний, тут присутні чорний іскрометний гумор, перестрілки, запаморочливі трюки, погоні і динаміка розвитку подій. Однак, крім перерахованих вище плюсів у фільмі є мінус - тут просто немає адекватного сюжету, таке відчуття, що його створили і зняли в нетверезому розумі. Вбивання людини морквиною, простріл пуповини в запалі бою, поява "поганих хлопців" з нізвідки - все це перебуває на межі божевілля, немов сюжет комп'ютерної гри. ©Kino4ua Пристріли їх / Застрель їх 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?