Kino4ua.com
PG-13

Зараза

Рік:
Ор. назва:
Contagion
Країна:
США, ОАЕ
Режисер:
Стівен Содерберг
Тривалість:
01:46:25
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Зараза рознеслася по великих містах, з початку цей небезпечний вірус сильно недооцінили, а потім вже стало занадто пізно. Щоб знайти вакцину потрібно знайти першоджерело, але зробити це виявляється зовсім не просто. Організація лікарів спільно з центром по контролю, знаходить жінку, яка перша захворіла, але джерело виявити не вдається. На вулицях почався повний хаос, який швидко вщух, через велику кількість жертв. Незабаром вдалося виявити першоджерело і розробити вакцину, кількість якої сильно обмежена і розігрується, як лотерея. ©Kino4ua Зараза 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Діма
    Діма
    20 травня 2020 21:57
    + +1 -
    це фільм 2011 про коронавірус 2020
    1. Kino4ua
      20 травня 2020 22:10
      + 0 -
      Так, можливо ви праві!  )))