Kino4ua.com
PG-13

Меггі

Рік:
Ор. назва:
Maggie
Країна:
США, Швейцарія
Режисер:
Генрі Гобсон
Тривалість:
01:35:03
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
З кожним днем все більше людей заражаються невиліковним вірусом і перетворюються на зомбі. Людство поступово вимирає, процес цей проходить дуже довго і болісно, а суворі закони в такий непростий час змушують людей вводити комендантську годину і ізолювати всіх інфікованих. Одинокий батько Вейд дізнається, що його єдина дочка Меггі заражена невиліковним вірусом. За законами він повинен попрощатися з донькою і помістити її в карантин, незабаром вона буде проявляти ознаки агресії і неадекватної поведінки. Вейд нізащо не віддасть свою дочку без бою, замість того, щоб слідувати правилам, він вирішує відвести Меггі в глухе село, де проведе з нею останні дні. ©Kino4ua Меггі 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?