Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Револьвер

Рік:
Ор. назва:
Revolver
Країна:
Франція, Велика Британія
Режисер:
Гай Річі
Тривалість:
01:51:55
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі подій кримінального трилера «Револьвер» азартний гравець Джек. Цей хлопець потрапив у великі неприємності багато років тому, в той час можна було добре заробити на нелегальних казино. Заправляв усіма азартними іграми бос Мака, він і помітив для себе перспективного гравця Джека. Джек відмовився від пропозиції, яка надійшла від мафії, після чого пішли погрози. Джек був змушений погодитися і сісти за картковий стіл і проявити всю свою майстерність гри в покер, але навіть після перемоги, мафія від нього не відстає. ©Kino4ua Револьвер 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ростислав
    12 квітня 2020 23:48
    + +2 -
    Один із найкращих фільмів, але український переклад жестяуовий(