Kino4ua.com
R

Джері Магуайер

Рік:
Ор. назва:
Jerry Maguire
Країна:
США
Режисер:
Кемерон Кроу
Тривалість:
02:18:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубляж
Успішний молодий чоловік Джеррі Магуайер вирішується створити свою власну фірму. Раніше він працював спортивним агентом, проте розклад речей його часто не влаштовував, і він критикував керівництво. В кінцевому підсумку це закінчилося звільненням, яке стало таким собі довгоочікуваним поштовхом для започаткування власної справи. Заручившись підтримкою своєї дружини і спортивного товариша, він почав свої перші самостійні кроки. Джеррі чудово знає, чого хоче, ось тільки обставини складаються не на його користь. ©Kino4ua Джері Магуайер 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?