Kino4ua.com
R

Магнолія

Рік:
Ор. назва:
Magnolia
Країна:
США
Режисер:
Пол Томас Андерсон
Тривалість:
03:09
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Загадкова історія сталася в Сан-Фернандо і переплела своїми мережами долі кількох людей протягом одного дня. Всі представлені герої абсолютно різні, але є те, що об'єднує їх між собою. Кожен хоче виправити свої недоліки або помилки, допущені ним у минулому, щоб спокутувати провину і зажити праведним життям. Ерл хворий останньою стадією раку і останнім, що він дуже хоче встигнути - побачитися з сином, з яким вже кілька років як обірвався зв'язок. Його дружина не може собі пробачити, що єдиним мотивом їхнього весілля для неї був холодний фінансовий розрахунок, адже тепер вона любить чоловіка і не може дивитися на його страждання. Філ, що виконує роль доглядальниці Ерла, хоче виконати останню волю старого і розшукати його сина Джека. Зниклий вже насправді носить інше ім'я і займається не самої пристойною роботою - він секс-гуру і вчить мистецтву спокушання жінок на одну ніч. Своєї кончини очікує не тільки Ерл, але і телеведучий Джиммі. Йому б лише на хвилину побачити свою дочку, яка страждала від наркоманії, і можна спокійно померти. Долі героїв розкриваються в фільмі як пелюстки магнолії і на перший погляд негативні герої вже не виглядають такими поганими. Помилки допускає кожен, але може бути не пізно все виправити, навіть якщо ти знаходишся на смертній ложі? ©Kino4ua Магнолія 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?