Kino4ua.com
480p
PG-13

Асі (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Asi
Країна:
Туреччина
Режисер:
Чевдет Меркан
Тривалість:
00:43:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Батько Асі - землевласник, що знаходиться на межі банкрутства. Ця людина коли - то відмовився від кращої долі, вважаючи за краще їй життя фермера і сімейної людини. Але зараз настав час, коли він насилу виживає в безперервній боротьбі за свій фамільний маєток, який, до того ж, з працею в змозі прогодувати його, проте в яке доводиться вкладати занадто багато сил, коштів, вміння. Його дочка Асі - також обожнює цю землю. Ще б пак, адже навіть ім'я її - Асі - від назви річки, яка протікає через ці землі і, згідно з легендами, часто повертає назад наперекір законам природи.

Все змінюється, коли після багаторічної відсутності на батьківщину повертається якийсь нащадок багатої родини - Дамір. Його і його аристократичну сім'ю пов'язує із земельним угіддям батька Асі певна таємниця, що йде коріннями в минуле. Молоді люди навіть в страшному сні не могли б уявити, як ця таємниця переверне їх світ, як зміниться їхнє справжнє, перетворившись на низку гострих конфліктних ситуацій, відвертою кланової ворожнечі, непримиренного протистояння. ©Kino4ua Асі (1, 2 Сезон) 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Vira Yalynna
    Vira Yalynna
    23 липня 2022 15:25
    + +2 -
    У моєму арсеналі 180 турецьких серіалів та фільмів з кращими акторами, тому можу зробити висновок: для мене "Асі" самий кращий, дивлюсь періодично безліч разів з 2015 року. Емоції, гра Туби і Мурата неперевершена, природа також прекрасна. Інші актори також дуже добре грають. Велика подяка режисеру та всій знімальній групі за Вашу працю.