Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Останній москаль (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Последний москаль
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Семен Горов
Тривалість:
00:43:15
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Скарга

Головний герой - молодий москвич Валера. Його батько збігає з російської столиці через переслідування мафії і ФСБ. Щоб убезпечити свого сина Валеру, він відправляє його до дядька в українське село. Так молодий хлопець з Москви за збігом обставин змушений вирушити до свого родича в глухе село на заході України. Йому доведеться звикати до нового сільського укладу, і це буде непросто.

Вчорашньому мажору доведеться забути про нічний спосіб життя і нехлюйство, тому що тепер у нього зовсім інші умови, до яких треба пристосовуватися. Місцеві жителі з розпростертими обіймами його не зустріли. Швидше, навпаки, будуть ставитися підозріло і вороже. Поки він буде звикати до нового способу життя, з ним відбудуться різні смішні ситуації. ©Kino4ua Останній москаль (1, 2 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?