Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ключі Локів / Замок і ключ (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Locke & Key
Країна:
США
Режисер:
Майкл Морріс, Вінченцо Наталі, Тім Соутем
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Пифагор
У невеликому місті Лавкрафта знаходиться Будинок Ключів. Цей маєток родини Локк, куди приїжджає Ніна з дітьми після смерті чоловіка. Головна героїня сподівається, що зможе почати нове життя тут. Проблеми і трагедії залишаться в минулому, однак для нових мешканців особняка заселення в будинок Ключів обернеться ще більшими труднощами. Виявиться, що в стінах цього маєтку є магія, яка підживлює чарівні артефакти. Більш того, за цими прихованими від сторонніх очей ключами полює жахливе чудовисько, що з'являється в потаємних куточках маєтку. Ніна з дітьми в небезпеці, але кому, якщо не їм судилося розгадати таємницю будинку? ©Kino4ua Ключі Локів / Замок і ключ (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?