Kino4ua.com
G

Братик ведмедик 2

Рік:
Ор. назва:
Brother Bear 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Бен Глюк
Тривалість:
01:13:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Звична і знайома всім компанія знову в зборі: ведмідь на ім'я Кенаї зі своїм братиком - ведмежам на ім'я Коді. На цей раз до них приєдналася маленька чарівна дівчина на ім'я Ніта. Навколо неї завжди твориться щось дивне і незрозуміле. Спочатку вона зустрічає чарівного великого ведмедика Кенаї, а після також знайомиться і з його молодшим братом Кодою. Ці двоє ведмедів вже встигли пройти багато випробувань і довели, що вони нерозлучні. Що б там не було, вони завжди разом. Ведмеді думали, що всі випробування, які їм послала доля, вже позаду і їх відтепер чекає спокійне і невимушене життя в їхньому улюбленому лісі.

Але Великими Парфумами їм надсилається чергове випробування. Ведмеді знову повинні відправитися в подорож, щоб вирішити ситуацію, що склалася. Від результату цієї подорожі буде залежати доля Ніти, яка збиралася вийти заміж, але зустріла протистояння в цьому питанні з боку духів. Разом з ними в шлях кинуться дві чарівні лосиці. Разом проходячи через нові небезпечні випробування, звірі нарешті - то по - справжньому згуртуються в одну єдину дружну родину. Кенаї вже не так болісно сприймає той факт, що він загубив людську подобу і відчуває себе в шкурі ведмедя досить - таки комфортно. ©Kino4ua Братик ведмедик 2 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?