Kino4ua.com
PG-13

Перевізник

Рік:
Ор. назва:
The Transporter
Країна:
Франція, США
Режисер:
Корі Йен
Тривалість:
01:32:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Мужній Френк, в минулому досвідчений спецназівець, зараз успішно працює елітним водієм. Його наймають для перевезення небезпечних вантажів, які замовляють впливові люди. Такого професійного перевізника, як Френк складно знайти, адже в своїй роботі він завжди дотримується певних принципів: не ставити зайвих запитань, не розголошувати імен і не дивитися товари. Одного разу на виконанні чергового завдання водій зупиняється, щоб відремонтувати несправність в автомобілі і зауважує, що сумка в багажнику ворушиться. Цікавість бере гору, і Френк порушує одне з правил, відкривши товар. Там він виявляє пов'язану красуню Лаі. Потім йому доводиться порушити інші правила і заговорити з китаянкою. Вона розповідає йому про злочинну змову і благає врятувати її. Після деяких коливань, перевізник погоджується допомогти брюнетці, але він ще не знає, що зв'язався з дочкою відомого мафіозі. Однак невже якийсь мафіозі може налякати бувалого десантника і змусити його кинути довгоногу Лаі напризволяще? Звичайно, ж ні, і Френк повний рішучості відправляється в небезпечну пригоду. ©Kino4ua Перевізник 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?