Kino4ua.com
PG

Король Віслюк

Рік:
Ор. назва:
The Donkey King
Країна:
Пакистан
Категорія:
Режисер:
Азіз Джіндані
Тривалість:
01:25:54
Переклад:
Українська мова Піксель | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Звичайний дитячий мультфільм або гостра соціально-політична сатира? Думки глядачів, які вже подивилися мультик «Король Віслюк», розділилися на два табори, тому ми пропонуємо вам не відкладати його перегляд в довгий ящик і прямо зараз зробити власний висновок. У центрі оповідання виявляється тварина по імені Мангу Ян, який живе у величезному королівстві, де вдається уживатися самим різним тваринам. Керує королівством мудрий лев Бадшах Хан, який збирається найближчим часом відправитися у відставку. Він хоче знайти гідного приймача, який би зумів подбати про підданих. Завдання з пошуку майбутнього короля лев перекладає на плечі міс Фітни - підступної лисиці, яка планує використовувати підставного дурня, щоб самостійно керувати всіма справами в королівстві. І коли доля зводить її з простакуватим Мангу, які працюють в пральні свого дядька, Фітна розуміє, що знайшла потрібний варіант! Вона з легкістю вмовляє недалекоглядного осла стати королем, насолоджуючись тим, скільки всього зможе зробити з його допомогою. Спочатку Мангу навіть не здогадується, що його просто використовують, але коли йому стає відомо про деякі плани Фітни, то він приймає рішення будь-що-будь провчити злодійку! ©Kino4ua Король Віслюк 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олексій
    Олексій
    4 січня 2021 18:51
    + +8 -
    А правда, що мультфільм з'явиться в прокаті українською мовою після закінчення каденції президента Зеленського?
  2. Александр
    Александр
    24 червня 2020 17:06
    + +17 -
    осел к нам править пришёл... не в бровь а в глаз. шмаркля зеленая, блин.