Kino4ua.com
HD 720p
R

Елементарно (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Elementary
Країна:
США
Режисер:
Джон Полсон, Гай Ферленд, Сет Манн
Тривалість:
00:43:18
Переклад:
Українська мова НТН | Професійний дубльований - 1, 2 сезон, НТН | Багатоголосий закадровий - 7 сезон, DniproFilm | Багатоголосий закадровий - 7 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm, TVShows
Перед нами цікава інтерпретація найвідомішою детективної історії, яка в оригінальному творі відбувалася десь на просторах Лондона в другій половині XIX століття. Однак в даному випадку фраза «Елементарно, Ватсон» звучить не тільки в іншому місті, а й в іншій країні - сучасний Шерлок Холмс тільки що вийшов з реабілітаційної клініки Нью-Йорка, вирішивши не покидати Америку. Незабаром чоловік починає співпрацювати з місцевими поліцейськими, що сприяє затриманню злочинців. Він регулярно відвідує поліцію Нью-Йорка як незалежний консультант, і кожна справа, за яке береться допитливий розум героя, незмінно закінчується викривальним вироком, винесеним справжньому злочинцеві. Одного разу Шерлок починає співпрацювати з лікарем Джоан Ватсон, яку наймає його батько, боячись, що син повернеться до вживання наркотиків. Новоспечені колеги швидко подружилися і занурилися в заплутані розслідування ... ©Kino4ua Елементарно (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
7 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?