Kino4ua.com
G

Хатіко: Вірний друг

Рік:
Ор. назва:
Hachiko
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Лассе Халльстрем
Тривалість:
01:33:14
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Професор Паркер Уілсон вирішує прихистити цуценя акіта-іну, який був відправлений з Японії, але новий власник з невідомої причини собачку не зустрів. Щеня, що отримав кличку Хатіко, з часом виростає в прекрасного пса - розумного, красивого і благородного. Господар і собака чудово розуміють один одного, вони дорожать кожною хвилиною, проведеної разом. У Хатіко стало звичкою щоранку проводжати Паркера Вілсона на станцію, звідки той їхав на роботу, а ввечері чекати на тому ж місці.
Одного вечора Хатіко не зміг зустріти господаря в звичайний час. Не приїхав Містер Вілсон та пізніше, прямо на лекції, у професора відмовило серце, і лікарі не змогли його врятувати. Минали тижні, а вірний Хатіко в надії на зустріч приходив на звичне місце і чекав свою людину. У родичів професора, які спробували забрати собаку до себе, нічого не вийшло - пес тікав на станцію, повертатися до них не бажав. Працівники вокзалу і постійні пасажири звикли до собаки: його підгодовували торговці, їм захоплювалися діти і дорослі, про нього писала місцева преса і навіть центральні газети. Багато хто пропонував йому свою дружбу і дах, але Хатіко був непохитним. Про нього складали легенди і зняли фільм - одну з кращих кінострічок, присвячених дружбі людини і собаки. ©Kino4ua Хатіко: Вірний друг 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Діана
    18 вересня 2022 14:18
    + 0 -
    Щоразу переглядаючи улюблений фільм "Хатико" вкотре переконуюсь, що це шедевр. Фільм дуже душевний, без сліз дивитися неможливо. Було б круто зробити NFT від #IguVerse. Коли буде можливість обов'язково це зроблю.
  2. Lemon
    Lemon
    18 вересня 2022 11:09
    + +1 -
    1. Сюжет фільму досить чудово взаємопов'язує тварин і людей. Пес Хатіко в фільмі представляє собаку, яка стала дуже вірною господареві, натомість він міг би створити з Хатіко NFT , що стає можливим завдяки новим технології, які представляє для нас проект – #IguVerse. Це б давало можливість мати тісніший зв'язок із своїм улюбленцем. Хочу додати пару слів про проект IguVerse. Однією з механік в ньому буде допомога тваринам, і в основному все створено для взаємодії з тваринами, що в даний час є дуже важливим. Адже багато із них ботребує нашої допомоги.