Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Халепа на 5 baksiv

Рік:
Ор. назва:
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Мирослав Латік
Тривалість:
01:20:32
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Скарга

Головний герой цієї історії – Дмитро Анатолійович Хом'як. Це дрібний шахрай, у якого справжній талант потрапляти в не найприємніші ситуації. Його разом із друзями Максом і Зеником вважають головними підозрюваними в убивстві, яке вони ніби як і не скоювали. Але ця справа меркне в порівнянні з тим, у що Хом'як влип ще – невідомі силовики та місцевий авторитет борються за одну дрібну річ із величезним значенням. Це флешка, на якій є запис убивства кількох військових – грубо кажучи, це носій, на якому відео державного злочину. Зрозуміло, що законними методами цю флешку не дістати. А у Хом'яка свій план, який зиск можна було би витягти з ситуації, що склалася. ©Kino4ua Халепа на 5 baksiv 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?