Kino4ua.com
PG-13

Лялька

Рік:
Ор. назва:
The Boy
Країна:
США, Канада, Китай
Режисер:
Вільям Брент Белл
Тривалість:
01:38:44
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Професія няні може здатися не найпрестижнішою, але вона цілком влаштовує молоду американку Грету, яка відправляється в глуху англійську провінцію, щоб влаштуватися на роботу. Коли дівчина прибуває на місце, то переконується, що вона зробила правильний вибір. У величезному замку, який навіть язик не повертається назвати просто «будинком», її зустрічає добродушна літня пара - містер і місіс Хеллшір. Вони розповідають Греті, що їх попередня няня звільнилася, не впоравшись зі своїми обов'язками. А коли дівчині представляють її майбутнього підопічного, то частково вона розуміє свою колегу, адже замість маленького хлопчика перед нею постає ... звичайна порцелянова лялька, якій господарі дали ім'я і називають своїм сином! І хоча все це здається героїні дивним, на роботу вона все-таки погоджується, адже з лялькою клопоту куди менше, ніж із справжнім хлопчиком. Та й дивацтва роботодавців їй зрозумілі - двадцять років тому загинув їх справжній син Брамс. Підкуповує Грету і той факт, що протягом декількох тижнів в цьому розкішному будинку вона буде практично одна - господарі їдуть, а сюди лише зрідка буде заходити хлопець на ім'я Малькольм, який привозить в маєток продукти. Ще однією дивиною виявляється список строгих правил, яким повинна слідувати Грета: їй не можна закривати ляльці обличчя, не можна залишати Брамса одного і потрібно постійно його годувати. Зі зрозумілих причин, під час відсутності господарів дівчина не робить цього. Ну навіщо ляльці їжа і яка їй різниця, одна вона в кімнаті чи ні? Але шукати логіку в цих правилах не варто, адже фарфоровий хлопчик насправді ... ©Kino4ua Лялька 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?