Kino4ua.com
PG

Маленькі жінки

Рік:
Ор. назва:
Little Women
Країна:
США
Режисер:
Ґрета Ґервіґ
Тривалість:
02:15:55
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Дії фільму розгортаються під час Громадянської війни в США і розповідають історію про чотирьох сестер.
Джо - починаюча письменниця, яка зуміла продати одну зі своїх історій. Вона і далі продовжує писати і вірить в успіх, але не переносить критики і дуже емоційно реагує на відверту думку більш досвідчених письменників. Бет - мріє присвятити своє життя музиці. Емі - мила і приваблива дівчина, яка вміє користуватися своєю чарівністю для досягнення цілей. Мег - виділяється на тлі сестер своєю відповідальністю, привабливістю і романтичністю.
Всі вони різні, але мріють про щастя любов і достаток. Кожна героїня вибирає власний життєвий шлях і всі по-різному переживають труднощі з якими стикаються. ©Kino4ua Маленькі жінки 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?