Kino4ua.com
PG-13

Люди Ікс: Дні минулого майбутнього

Рік:
Ор. назва:
X-Men: Days of Future Past
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Брайан Сінґер
Тривалість:
02:11:36
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование)
Фантастичний бойовик продовжує історію про мутантів з надздібностями, між якими триває багаторічна боротьба. Завдяки здібностям переміщатися в часі, Кітті відправляє Росомаху в 70-і роки минулого століття, щоб він запобіг війні. Ось тільки мирний розвиток подій далеко не всім до душі. Змінити минуле, це єдиний вихід з ситуації, що склалася. Логану належить відшукати надшвидкого мутанта, який допоможе йому звільнити Магнето з самої крутої в'язниці в світі. Після звільнення ему потрібно приміряти молодого Чарльза і з його заклятим ворогом Магнето. Подібна місія входить в категорію нездійсненних, потрібно припинити кровопролиття і врятувати життя полеглих товаришів, і іншого шляху просто не існує. ©Kino4ua Люди Ікс: Дні минулого майбутнього 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?