Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Агент Марні

Рік:
Ор. назва:
Marnies Welt
Країна:
Німеччина, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Крістоф Лауенштайн, Вольфганг Лауенштайн
Тривалість:
01:28:22
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Новий Канал
Що може статися з домашнім котом в квартирі, яку він ніколи не покидає? Хіба що квітка, що впала з підвіконня, притисне хвіст або промені сонця змусять покинути затишне містечко. Головний герой барвистого мультфільму - типовий міський кіт, до того ж досить щасливий і з дуже добрим господарем. Дві останніх обставини роблять Марні розпещеним задавакою, який не надто поважає інших тварин. Сите й зручне життя вусатого героя змінюється, коли він помилково опиняється всередині поштової коробки. Марні вибирається з неї вже в іншому місті, де йому абсолютно нічого не знайоме. Усвідомивши складність свого становища, кіт раптом зрозумів, що у нього немає ніяких навичок самостійного виживання. Де взяти їжу, якщо поруч немає господаря? Куди сходити полегшитися, якщо не видно лотка? І кого дошкуляти нявканням, якщо прокидаєшся один? Питань у горе-мандрівника з'являється занадто багато, а ось відповідей на них немає. На щастя, доля зводить Марні з іншими тваринами, які, незважаючи на поганий характер кота, погоджуються підтримати його в ситуації, що склалася. Вони обіцяють допомогти коту дістатися додому, але ніхто з героїв і уявити не може, які пригоди їм належить пережити. ©Kino4ua Агент Марні 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?