Kino4ua.com
PG

Снігові перегони

Рік:
Ор. назва:
Racetime
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Бенуа Ґодбут, Жан-Франсуа Пуле, Франсуа Бріссон
Тривалість:
01:29:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - iTunes
Життя в канадському селі не таке веселе, як хотілося б підростаючому поколінню. Тому молодики постійно придумують собі розваги. На цей раз вони вирішили побудувати звивисті і довгі снігові гірки, щоб влаштувати гонки на санях. Зібралася велика компанія хлопців. Кожен хоче здійснити давню мрію - створити великий атракціон своїми руками. Несподівано виникла проблема: сани теж необхідно виготовити, але ніхто не має уявлення, як це зробити. Доводиться конструювати спортивний інвентар з урахуванням проб і помилок. Він, звичайно, не самий надійний, але головне, що для гонок підходить. Залишилося тільки встановити правила змагань. Хлопці строго виключають будь-яке шахрайство. Занадто велика робота була пророблена, щоб допускати до змагань нечесних учасників. Дорослі раді спостерігати за згуртованістю дітей. Ніхто з підлітків не розбещений - живучи в провінції, головні герої мультфільму не знають розкішних розваг або подарунків. Однак скромне життя не заважає хлопцям веселитися, бути хорошими друзями і багато про що мріяти. Але зараз мрії потрібно відкласти, адже починаються масштабні змагання! ©Kino4ua Снігові перегони 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?