Kino4ua.com
PG

Пташині пригоди

Рік:
Ор. назва:
PLOEY. You Never Fly Alone
Країна:
Ісландія, Бельгія
Категорія:
Режисер:
Аудні Аусгейрссон
Тривалість:
01:23:44
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Плоі - дуже відважний, добродушний, життєрадісний і цілеспрямований пташеня, якому не надто щастило в житті. З пелюшок малюк залишився сиротою і йому довелося протистояти всім іроніям долі в гордій самоті. Однак він не впадав у відчай і боровся як міг з усіма напастями, якими його щедро обдаровувала доля. І ось, нарешті, Плоі зустрів на своєму шляху мудрого друга з багатим життєвим досвідом. Куріпка Гайрон звик до відокремленого способу життя і спочатку поставився до молодої пташці з недовірою і зневагою. Але невичерпний оптимізм осиротілого пташеня і раптово виниклі неприємності зблизили їх.

Тепер Плоі і Гайрону належало знайти собі місце для зимівлі. Часу у пташок було небагато, адже сувора холоднеча вже підступала до місцевих земель і загрожувала їм неминучою загибеллю. І тоді куріпка згадала легенду про так званої Райської долині. Це містечко було оточене високими гірськими хребтами, які виступали надійним бар'єром і не пускали завірюху і холоднечу на її територію. Так що там завжди було тепло і не було проблем з їжею. І друзі вирушили в дорогу. Тепер Плоі і Гайрона чекають захоплюючі і небезпечні пригоди, які не раз перевірять на міцність їх самих і їх дружбу. ©Kino4ua Пташині пригоди 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?