Kino4ua.com
PG

Татко гусак

Рік:
Ор. назва:
Duck Duck Goose
Країна:
США, Китай
Категорія:
Режисер:
Кріс Дженкінс
Тривалість:
01:31:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
Він - один з найбільш невдалих гусей по всій окрузі. Незважаючи на те, що невдачі буквально слідують за ним по п'ятах, хлопець намагається не втрачати позитивного настрою. А ще він дуже любить себе, що нерідко заводить героя в безглузді ситуації. Сім'я Пема вже давно звикла до дивацтв свого родича, через якого вони постійно опиняються в небезпеці. Самого ж Пема це мало хвилює. Він просто робить те, що хоче, абсолютно не звертаючи уваги на думку оточуючих і не замислюючись про наслідки своїх рішень. Здійснюючи божевільні вчинки, Пем завжди намагався уникнути покарання, але в цей раз щось явно пішло не за планом. Під час чергової витівки гусак отримує серйозну травму крила і з гуркотом падає на землю.

Прокинувшись, Пем з жахом розуміє, що він мало не задавив своїм тілом двох маленьких каченят. Вони ще зовсім дурні малюки, за якими потрібно постійний доглядати. Нехай головний герой і має досить поганий характер, проте в душі він все ще добросердий хлопець, який просто не може залишити діточок одних. Незабаром Пем дізнається, що каченята заблукали і їм дуже терміново потрібно знайти шлях додому. Вислухавши історію хлопців, Пем приймає рішення супроводити їх до справжніх батьків. Проблема в тому, що героям доведеться пройти весь цей шлях пішки, оскільки крило Пема все ще не зажило. Попереду героїв чекає дивовижна пригода, наповнена відкриттями і справжніми дивами. ©Kino4ua Татко гусак 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?