Kino4ua.com
PG-13

Четвертий вид

Рік:
Ор. назва:
The Fourth Kind
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Олатунде Осунсанмі
Тривалість:
01:38:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (двухголосый закадровый) Украинский (1+1)
Сюжет фільму «Четвертий вид» заснований на реальних подіях, а всі факти і незвичайні явища підтверджені відео архівом. В 2000 роках відбувалися масові незрозумілі зникнення людей на території Аляски. Ця таємниця залишилася розгаданою і посій день, а розслідування агентів ФБР не принесло результатів. Люди пропадали і таких випадків було багато, це одна з не розгаданих таємниць людства. Місцевий психіатр Ебігейл Тайлер намагається розібратися, що відбувається з людьми і записує всі сеанси на відео. Записи просто вражають і лякають одночасно. ©Kino4ua Четвертий вид 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?