Kino4ua.com
R

Планета самотніх

Рік:
Ор. назва:
Planeta Singli
Країна:
Польща
Режисер:
Мітя Окорн
Тривалість:
02:14:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Украинский
Головна героїня комедійного фільму «Планета синглів» мила дівчина Аня, яка шукає в мережі ідеального чоловіка. Одного разу доля її зводить з ведучим популярного шоу Томеком. Він був просто зачарований наївністю Ані і запропонував їй взяти участь в шоу, за яким буде стежити вся країна. Дівчина повинна знайомитися в мережі з чоловіками, ходити на побачення і розповідати Томеку, як все пройшло. Ані належить навчитися відрізняти ловеласів що фліртують, від чоловіків з серйозними намірами і в цьому їй допоможе Томек. Ось тільки незабаром нашої героїні належить пройти через справжнє любовне випробування. ©Kino4ua Планета самотніх 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?