Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Падіння Ордену (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Knightfall
Країна:
США
Режисер:
Дуглас Маккіннон, Девід Петрарка, Метін Хусейн
Тривалість:
01:00:58
Переклад:
Українська мова DniproFilm | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Рубіж двох століть - XIII і XIV. Фортеця Акка переходить у владу єгипетських воїнів, які відбили її у хрестоносців за наказом султана. Лицарям доводиться в стислі терміни звільнити фортецю і по морю бігти від переслідуючих їх ворогів. На жаль, сховатися встигають не всі, противник все-таки наздоганяє один з кораблів і відправляє його на дно. Саме на затонулому судні перебував дорогоцінний артефакт - Святий Грааль. Тамплієри охороняли реліквію багато років, але в цей раз не зуміли вберегти її. Всі ці події стають серйозним ударом по хрестоносцям. Не звертаючи уваги на складності, магістри ордена тамплієрів продовжують множити свої багатства, тимчасово абстрагуючись від завоювань і перемикаючись на торгівлю. Спостерігаючи за тим, що відбувається, помічник французького короля вирішує поліпшити свій статус при дворі. Уміло інтригуючи монарха, Гійом де Ногаре переконує його, попередньо добившись згоди від Папи Римського, влаштувати над деякими з хрестоносців показовий суд. Таким чином можна позбутися від баламутів і заробити грошей для казни. В цей час один з хрестоносців - лицар Ландрі - намагається відшукати втрачену святиню, підозрюючи, що вона може перебувати у Франції. ©Kino4ua Падіння Ордену (1, 2 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
2 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?