Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Пітьма / Темрява (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dark
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Баран бо Одар, Янт'є Фрізе
Тривалість:
01:00:58
Переклад:
Українська мова НеЗупиняйПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio, IdeaFilm, LostFilm, NewStudio, Кубик в кубе
Захоплюючий сюжет, дивовижна атмосфера, містичні події, чудові саундтреки і прекрасна акторська гра - незаперечні переваги серіалу «Пітьма», званого зарубіжними таблоїдами одним з найкращих за 2017 рік. Події переносять глядачів у невелике містечко, де ніколи не відбувається нічого незвичайного. Однак спокійні часи залишилися в минулому: пропадає 15-річний підліток, після чого життя городян змінюється. Інцидент позначається в тому числі і на туристичному бізнесі: після галасу в ЗМІ туристи утримуються від подорожей в Вінд, через що страждає місцева економіка. При цьому по окрузі поширюються найрізноманітніші чутки про подію, тому у деяких городян розвивається параноя. Виступаючи з сумнівними заявами ясновидці збільшують кількість чуток, погіршуючи ситуацію. Одного разу група школярів вирушає в ліс. Їх мета - невелика печера, де зниклий хлопчина мав заховати марихуану. Хлопці веселі і безтурботні, вони навіть не підозрюють, що похід завершиться черговою трагедією, яка остаточно налякає місто. ©Kino4ua Пітьма / Темрява (1, 2, 3 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.8
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анна
    Анна
    9 липня 2021 00:10
    + -7 -
    Шлак....ні про що....
  2. Сімург
    Сімург
    16 вересня 2020 19:56
    + +3 -
    Шикарний серіал. Всі сезони від першого по третій - бомба.