Kino4ua.com
R

Прапори наших батьків

Рік:
Ор. назва:
Flags of Our Fathers
Країна:
США
Режисер:
Клінт Іствуд
Тривалість:
02:15:44
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Практично будь-яка людина, що народилася на території колишнього СРСР, знає історію про підняття Єгоровим і Кантарія радянського прапора на повержений рейхстаг. Прапори наших батьків що розвіваються символізували остаточну перемогу над ворогом. У американців також існували подібні герої. В самому кінці Другої світової війни на території Японії, яка виступала на німецькому боці, велися запеклі бої. Битва за острів Іводзіма була особливо безжальною і кровопролитною. У центрі сюжету опиняться шестеро рядових армії США, яким випала честь розмістити прапор своєї країни на найвищій точці острова - горі Сурібаті. Кінострічка розділена на дві частини. У першій глядач познайомиться з головними героями і разом з ними пройде всі жахи воєнного часу до моменту тріумфального підйому на Сурібаті. Друга частина присвячена поверненню солдатів на батьківщину. На превеликий жаль, не всім шістьом вдасться повернутися до своїх родин. У фільмі у всій красі показаний розмах політичних інтриг. Владні персони, замість належного вшанування, використовують героїв в своїх меркантильних цілях. ©Kino4ua Прапори наших батьків 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?