Kino4ua.com
PG-13

Чоботар

Рік:
Ор. назва:
The Cobbler
Країна:
США
Режисер:
Том МакКарті
Тривалість:
01:38:02
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Украинский
Чоловік середніх років Макс Симкин живе і працює в Нью-Йорку, але зовсім не на Уолл-Стріт. Він - швець і день у день займається ремонтом взуття в невеликої майстерні, яке належить його родині не одне покоління. Він живе зі старенькою матір'ю і спілкується з єдиним другом-перукарем Джиммі. Макс не став тим, ким мріяв, не добився успіху в житті, а його сірі будні схожі один на інший. Загалом Макс розчарований життям, але змінити нічого не в силах.

Але одного разу в майстерні Макс знаходить незвичайну стародавню сімейну реліквію, завдяки якій в житті хлопця вривається справжня магія. Примірявши чужу пару взуття, Макс перевтілюється в її власника. Тепер швець може стати ким завгодно, від молодого успішного топ-менеджера до спекотної красуні. Макс завжди мріяв помінятися життям з кимось більш успішним, але, як виявилося, життя його клієнтів, не таке вже й ідеальне і щасливе... ©Kino4ua Чоботар 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?