Kino4ua.com
G

Пригоди Десперо

Рік:
Ор. назва:
The Tale of Despereaux
Країна:
Великобританія, США
Категорія:
Режисер:
Сем Фелл, Роберт Стівенхейген
Тривалість:
01:33
Переклад:
Українська мова Багатоголосий
Переклад:
Російською - Украинский
У далекі часи на світі існувала хоробра мишка, яка вірила в благородство, справедливість і завжди говорила правду. Ім'я мишеняти Десперо. Про нього та його друзів піде мова в мультиплікаційному фільмі. Пригоди малюка починаються в королівстві Дор, де щорічно відзначається День супу. Головний кухар міста готує чудовий суп за унікальним рецептом, яким насолоджується весь народ, включаючи королівських осіб. У цей чудовий день в порт прибуває корабель, на якому подорожує щур на ім'я Респеро. Він відрізняється від своїх родичів умінням говорити, вихованістю і дружбою з людиною. Надихнувшись ароматом, щур вирішує проникнути у володіння палацу і ненавмисним чином падає в тарілку королеви. Король наказує схопити нахабу, а потім видає указ про винищення гризунів, скасовуючи свято назавжди. Респеро потрапляє в царство щурів, де знайомиться з лицарським мишеням, раніше вигнаним з громади за незвичність поглядів і характеру. Десперо відрізнявся тим, що любив мріяти і читати, не відчував страху і відмовлявся гризти книги. Товаришам належить багато чого пережити разом і врятувати принцесу горошинку, що потрапила в біду. ©Kino4ua Пригоди Десперо 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?