Kino4ua.com
PG-13

Дні грому

Рік:
Ор. назва:
Days of Thunder
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Тоні Скотт
Тривалість:
01:47:02
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Украинский
Професійний тренер Гаррі Хогг давно пішов з гоночного спорту, щоб уникнути скандального розслідування. Тепер він погоджується на пропозицію менеджера Тіма Деленда про підготовку до змагань Коула Трікла, який раніше приймав участь тільки в змаганнях на болідах, але тепер хоче випробувати свої сили в NASCAR. Вдала серія заїздів перетворює Трікла в найперспективнішого новачка сезону. Але через деякий час він разом з головним суперником Роуді Бернсом потрапляє в аварію. Ця катастрофа допомагає Коулу зустрітися з жінкою своєї мрії, доктором Клер Левікі. Коул втрачає зір, але за допомогою Клер йому поступово вдається його відновити, однак вона попереджає, що тепер йому не можна повертатися в улюблений, але такий небезпечний спорт. Як поставиться до цього головний герой? ©Kino4ua Дні грому 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?