Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Еліот - найменше оленя Санти

Рік:
Ор. назва:
Elliot the Littlest Reindeer
Країна:
Канада
Категорія:
Режисер:
Дженніфер Весткотт
Тривалість:
01:29:05
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) iTunes
Всі діти по всій планеті очікують, що на Різдво до них з'явиться Санта Клаус і принесе подарунки. Але що робити, якщо один з оленів вирішив піти у відставку? Йдеться про знаменитого Рудольфа, який вирішив піти з колективу Санта Клауса. Ця подія поставила під сумнів проведення свята в цілому, адже залишилося всього лише 3 дні для того, щоб знайти заміну Рудольфу. Санта Клаус вирішує провести відкритий конкурс, в якому обере найкращого північного оленя. Взяти участь в змаганнях вирішує і кінь Еліот, якого не зупиняють умови конкурсу, адже він з дитинства мріяв разом з бородатим дідусем радувати дітей на Різдво. Всі північні олені прагнуть опинитися в команді Санта Клауса, тому багато тренуються для цього. Еліот розуміє, що для перемоги в конкурсі йому необхідно докласти максимум зусиль. Адже в порівнянні з рогатими тваринами, він навіть не вміє літати, а це один з головних критеріїв відбору. Герой починає старанно тренуватися, а допомагають йому в цьому його вірні друзі. Здається, ніщо не може зупинити Еліота, який прагне довести, що головне в цій справі – дарувати радість дітям. Чи зможе звичайний кінь виграти конкурс при такій серйозній конкуренції? ©Kino4ua Еліот - найменше оленя Санти 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?