Kino4ua.com
HD 720p
PG

Космічна пригода

Рік:
Ор. назва:
Kun ta: Fan zhuan xing qiu
Країна:
Китай
Категорія:
Режисер:
Лі Ліань
Тривалість:
01:30:02
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+Kids
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету знаходяться троє вірних друзів, які хочуть врятувати свою планету Кеплер. Ця планета існувала довгі століття в мирі та злагоді. Вона була по-справжньому квітучим місцем в космосі. Планета Кеплер підживлювалась енергією завдяки чарівному лісу. Це місце налічувало десятки століть, і здається існувало тут з самого початку. У цьому лісі виростали особливі дерева, які допомагали жити планеті. Але коли на Кеплер прилетіли Земляни, то вони все зіпсували. Невдячні люди вже одного разу довели Землю до жахливого стану, і тепер, схоже, взялися за інші планети. Немає нічого сумнішого, ніж огидна поведінка людства. Люди вирубують чарівний ліс, тому планета Кеплер приречена на страшну і болісну смерть. Для того, щоб врятувати рідну планету, герої повинні опуститися на дно вулкана. Тільки там вони зможуть знайти насіння того самого дерева, яке буде посаджено знову і допоможе відновити планету. Чи вийде у головних героїв виконати свою рятівну місію? Які пригоди чекають попереду? ©Kino4ua Космічна пригода 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?